Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

   Fotografia de eveniment este genul fotografic cel mai solicitant. Şi de ce scriu asta, aici trebuie să ai foarte multă inspiraţie, viteză de reactie, imaginaţie în compunerea cadrelor. Este zona de fotografie care nu te iartă dacă nu esti pe fază la momentul oportun.

Prin eveniment înţelegem fotografiile făcute la o demostraţie aviatică, la un eveniment monden, teatru, concert şi ar mai fi nunţile, botezurile, dar cele din urmă le vom prezenta şi dezbate separat.

  Obiectivele folosite, sunt de această dată, foarte diverse vizavi de focala folosită. Vom folosi obiective wide, tele şi de preferat ar fi cu o diafragmă deschisă, pt că vor fi momente in care lumina nu are sa fie aliatul principal.

Tinuta fotografului, ar trebui să fie una decentă in functie de eveniment, nu te poti duce în slapi si pantaloni scurti la un eveniment unde se impune o ţinută bussines. Cautaţi pe cât posibil să nu incomodati cu prezenţa sau folosirea blizului să deranjeze invitaţii. Discreţia şi bunul simţ ar trebui să fie cuvintele de ordine.