Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

       Fotografia de produs este un gen mai special, pentru că deschide o paletă divesificată de domenii.

 Dacă vă orientați spre reclama de produse, va trebui să vă încropiți un studio mic cu multe lumini și corturi , mese pt fotografia de produs, etc. Să le luăm pe rând.

   Cortul permite obținerea unei iluminări fără umbre, o baie de lumină extrem de utilă în fotografierea produselor, în special în cazul articolelor lucioase, a unei sticle sau a unor metale. Există posibilitatea de a lumina din toate părțile, chiar și dedesubt, ca sursă de iluminare se pot utiliza atât blitz-uri, cât și becuri cu halogen. Corturile pot fi de diferite dimensiuni, achiziționarea lor fiind în funcție de mărimea produselor pe care doriți să le fotografiați. În corturi pot fi montate fundaluri și marele avantaj este că pot fi pliabile exact ca o blendă și pot fi ușor transportabile.

 

 Masa foto pentru fotografia de produs, permite folosirea unei varietați largi de iluminare, în functie de produsul fotografiat. Suprafața de plexiglas translucidă permite montarea unei lumini dedesubt, care serveste la eliminarea completă a umbrelor. Masa poate include cleme necesare pentru fixarea suprafeței sau pentru instalarea unor lumini de studio, atunci când nu exista stative. Deoarece mesele sunt mai incomod de montat și demontat, nu prea sunt indicate pt deplasări, de aceea e bine sa fie de sine stătătoare într-un studio.